0 Läs mer >>
 

Pastasallad

0 Läs mer >>
 
 

Jag vill leva för dag...

0 Läs mer >>
 

Oväntat besök

0 Läs mer >>
 
 

Nu lyser ängarna av s...

0 Läs mer >>
 
 

Jag är nog inte det d...

0 Läs mer >>
 

Sluta dröm om det lju...

1 Läs mer >>
Finner inga ord för hur mycket jag saknar dig min vackra! 

 
 

En av mina favoriter

0 Läs mer >>
 

Svart och vit, vit oc...

0 Läs mer >>
 

Pasta carbonara

1 Läs mer >>
 
 

I solens sken

1 Läs mer >>
Dålig uppdatering på grund av ingen tid till varken datorn eller kameran. Sen har mitt minneskort till kameran varit borta några dagar, men nu så har jag hittat det igen! Har jobbat massor, hela helgen. I lördags var det kaos,  den värsta dagen inom restaurangenbranschen som jag har varit med om. Tur att man kan ha många bollar i luften. Men då var det även nära att jag gav upp. Men stolt över mig själv som klarade det fint trots allt. Nu är jag ledig fram till torsdag, och jag försöker njuta av ledigheten. 

 

Turbulent

1 Läs mer >>
Godmorgon, blev inget inlägg igår på grund av att jag varken hade ork eller tid. Var till polisen i Strängnäs igår för att fixa legitimation som jag inte haft ork eller lust att ta tag i förrän nu. Sjukt vad ful man blir på sådana där kort, usch och fy. Men nu är det gjort iaf, och om ett par dagar har jag det i handen. Jobbade även igår, 16-22. Var kaos i mitt huvud och det märktes då det blev en del missuppfattningar. Idag är det jobb som gäller igen, och även på fredag och lördag.

 
 

Dagarna går

0 Läs mer >>
Igår bar det av på kryssning som sagt, mot Mariehamn. Båten parkerade i Stockholm igen vid 15.30 idag, är dödstrött nu och har ingen aning om vad jag ska göra. Hoppas ni har det bra. Solen skiner ju iallafall!

 
 

Skepp o'hoj!

1 Läs mer >>
 

I could be the one